Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Hozzászólások szennybookhoz V

2017. április 08. - FGYSZ

Szerintem a facebook idióták és értelmileg fogyatékosok gyűjtőhelye (gondolok itt azokra, akik ennek a 15 funkciónak használják valamelyikét - esetleg az összeset, vagy a kis hülye - a valóságban nem létező, ergo teljesen értelmetlen - farmjukat művelgetik). Meg is fogadtam, hogy soha az életben nem leszek facebookos. Egyrészről ezek miatt a dolgok miatt, másrészről meg ugye most ez a divat és távol álljon tőlem hogy azt kövessem, amit sok hülye ember is követ (tisztelet a kivételnek).

Válasz ·

klassz videó igaza van de azért még lenne mivel bővítenem...

mennyire jellemző.. mai emberek nagyrésze órán iphoneról, minilaptopról éjjel nappal nyomja.. és hogy mi értelme? ezt ők se tudják csak a sablonos buta válasz: mert tök jó...

arra jó az egész h elhülyítsék a népet semmi másra... az legyen a fontos h mi történt a szánalmas virtuális világukban.. a valódi emberi kapcsolatok pedig landolnak a kukába...

Válasz ·

babmate 2 évvel ezelőtt

‎haha! :D ...ennek a szerencsétlennek a beszéd hibához még szararc haverokat is osztottak az égiek.

Válasz ·3

HunSlade1992 2 évvel ezelőtt

Nem kell regisztrálni facebok-ra meglehet lenni nélküle is!

Az egész Frászbook egy nagy baromság!Inkább arra kellet volna válaszolni hogy mi értelme az egész FaceBook-nak?

Válasz ·

Damjan547 2 évvel ezelőtt

Nem kell ragozni. A Faszbuk szar és fasz az aki rajta van...          

Válasz ·               

AndrasDaroczi 2 évvel ezelőtt

Igazat adok a srácnak ennyi faszt meg faszságot facebookon.....

Válasz ·

szarjancsi1 2 évvel ezelőtt

IDEGESÍT A BUZI FEJED, MELLESLEG NEM CSAK TE UTÁLOD A FÉSZ BÚKOT, HANEM MINDEN RENDES EMBER. UGYHOGY SZAR A VIDEÓD

Reeska 2 évvel ezelőtt

a srác egy picit buzis meg az előadásmódján is csíszolhatna picit de ettől függetlenül minden szava igaz :) . elbaszottúl romboló ez a féjszbukk hosszú távon.. nagyon.

Jó kis videó, fasza az ötlet, grat :)

u.i. a rózsaszín csaj meg aranyos :D "jelölj be" :))

szandy1810 2 évvel ezelőtt

ez kurvára igaz.......a facebook olyan másnak mint a levegő...ez nagyon gázos órákat lógnak rajta már ki sem lépnek az utcára csak folyatják a nyálukat a monitor előtt a facebookra.....meg párnával dobálnak a neten, meg szívecskéket küldenek....ez az egész rohadt beteg....EMBEREK EZ CSAK EGY OLDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz ·

  antifakebok 

2012-09-08 11:19:52 #1

Ennek mért nem ezt a címet adták?! - Szexhez toboroz lányokat Cristofel a facebookon! - Ja kérem SZIGORÚAN TILOS bármilyen negatívumot állítani a sajtónak a facebookról. A blikk megint jól bebizonyította, hogy a facebook egy szex oldal, ami szexuális szolgáltatások tömkelegének közvetítését teszi lehetővé. Pedig ezeket a szabályzata TILTJA, de az már senkit sem érdekel, legkevésbé zuckerbergéket.

 

  antifakebok 

2012-09-07 19:24:47 #2

A legnagyobb közösségi oldalon? A fakebok minden, de a legkevésbé se közösségi oldal. Hol a legnagyobb közösségi oldal? 900 millió accountból 700 millió fake, minden 13 év alatti account fake, a maradék meg duplán van regezve. Még a cikkben is írták, - negyven csajból húsz kapásból kamu volt. - Ja kérem, 900 millió accountal lehet a legnagyobb „közösségi oldalnak” nevezni a világ legnagyobb fake oldalát, birodalmát.

 

  antifakebok 

2012-09-15 22:13:07 #1

Ilyenkor a fakebok moderátorai, akiknek ki kéne szűrni az ilyen fake accountokat hol vannak? Az ilyesmit a szabályzata SZIGORÚAN TILTJA! De úgy látszik zuckerbergéket a 700 milliós fake account és a hatalmas milliárdos bevétel, ami épp az ilyenekből van érdekli csak. Persze így elmondhassák, hogy az övék a „legnagyobb közösségi oldal” és még jól meg is szedik magukat belőle, akár a másik kárára.

 

  antifakebok 

2012-09-15 20:27:47 #2

marjane! Tökéletesen igazad van, aki hülye meg is érdemli, hogy jól átverjék. Én nem értem az embereket, mi a fenéért hisznek el mindent, a leg átlátszóbb képtelenségeket, baromságokat is csak azért mert azon a hülye fakebokon van? Engem egy cset oldalon rendszeresen kamunak neveztek, csak azért mert nincs. Sőt volt olyan, aki szóba se állt velem miután megmondtam nincs, azzal a címszóval, akinek nincs facebook az kamuzik. Jól levegőnek nézve, diszkriminálva ezzel. Herótom és elegem van az ilyen idióta emberekből, akik azt hiszik a fakebok a világ leg hitelesebb és őszintébb oldala, mindenki őszinte, valós, ő van a képeken az igazi nevével, az utolsó szóig igaz, amit ír magáról, és akinek nincs az már kamus, hazug, senki. Persze az ilyen fakebok függő, nélkül élni már képtelen fake, hazug embereket már a lehető leg jobban próbálom elkerülni.
A fakebok minden, de a legkevésbé se közösségi, a világ legnagyobb létező fake, átverős, oldala, birodalma. 900 millió accountból 700 millió fake, minden 13 év alatti account fake, a maradék meg duplán van regezve. Egy kiváló oldal bűnözésre, bűnözőktől bűnözőknek. Ezt ez az ügy is jól példázza átverés, hazugság, fake accountok egymás hátán ömlesztve, megkárosítás, stb. Még a cikk is írta, - A trükk lényege az volt, hogy a család barátja csinos nők fotójával hozott létre profilokat a közösségi portálon, és a nem létező hölgyek nevében kötött ismeretséget a fiatal örökössel. – és - zsaruként jelentkezett be közösségi oldalon keresztül –

 

  antifakebok 

2012-09-15 21:46:36 #45

Revolte! Maximálisan egyetértek! Én se regisztrálnék soha! Az életben mindent lerombolt a fakebok, emberéleteket, családokat, párkapcsolatokat, barátságokat, személyes kapcsolatokat, a kevés ÉRTELMES, HITELES, KULTURÁLT közösségi oldalakat, stb. A fakebok a világ legnagyobb létező, átverős, hazug, hiteltelen, manipulálós oldala. Nem véletlen, hogy akiknek van, elhiszik, átérzik, hogy milyen jól is áll az ország, hogy milyen jólét van, sajnos velük képtelenség elhitetni a valós helyzetet. Éppen ezért olyan információ, ami onnan származik vagy csak ott elérhető teljesen hiteltelen a számomra.
Akinek van fakebok arról a kormány még azt is tudja, mikor megy ki wc-re és milyet, mikor mit álmodott, kivel mit, miről beszélt még akkor is, ha a másik félnek nincs, stb. Jól látod, nem ok nélkül diszkriminálnak engem is, mert nincs, reklámozzák mindenütt, zakaltják vele az embert már bárhol, lett kötelező már az iskolába, lett mobilneten ingyenes. Azt is nagyon jól látod, épp az akarják elérni a fakebokkal agyilag zokni legyél, még a szomszéddal is ott kommunikálj, még véletlenül se személyesen. Legyél fakebok függő ne tudjál élni nélküle, az egész életed függjön tőle, a legapróbb élményeidet, magánügyeidet, intim pillanataidat is, minden képedet kitedd, befolyásoljon, manipuláljon. Így könnyebben el tudják hitetni veled, milyen jólét van az országba, milyen jó az neked, ha az összes pénzedet, munkádat elveszik és éhbérért agyondolgoztatnak, amiből megélni nem lehetséges.

 

  antifakebok 

2012-09-17 19:29:27 #1

Kedves Blikk Moderátor(ok)!
Ma írtam ki utoljára a véleményemet ehez és a többi cikkhez is, mivel folyton eltüntetik. Ha megint törlik a "szabad vélemény nyilvánítás és szólásszabadság" ellenére, a jövőben még azt is meggondolom, hogy egyáltalán ránézzek-e a blikkre! Ez az írott változatára is érvényes!

 

A kislánypornós, pedofil, szex, pornóoldalra, prostioldalra, amin 900 millió accountból 700 millió fake a maradék meg duplán van, mindenki hazudozik átver mindenkit? Arra az oldalra, ami Amanda Todd halálát okozta és tönkretette egy 12 éves kislányt és családját, amin másokat aláznak meg? Ez téged minősít nem? Mert a fakebok ez tömören! Jobban járunk ha nem írom le mi a véleménye több lány ismerősömnek (nekik sincs fakebok) is azokról a férfiakról és nőkről akiknek van fakebokja.

 

Igazat adok nekik mikor azt mondják mindenki gondolkozzon el akinek van fakebokja, hogy mit használnak mert magukat minősítik vele nem kicsit nagyon.
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/10/16/amanda_todd_a_szennybook_ujabb_aldozata
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/05/30/a_szennybook_egy_12_eves_kislany_es_csaladja_eletet_is_tonkretette

 

Én biztos nem mennék ilyen oldalra még pénzért se, hogy minősítsenek. Főleg hogy állítólag bárki feltörheti egy ilyennel http://kep-feltoltes.hu/image-D4CF_5075447F.jpg

 

 

A fakebokos pedofil, erőszakolós kislányzaklatókat és a fakebokos online gyilkosokat, akik Amanda Toddot is halálba kergették, mikor fogják el? Soha? A blikk cikkezhetne arról is naponta mennyi embert ölnek meg a fakebokon keresztül és mennyi kislányt erőszakolnak meg, ölnek meg utána a fakebok segítségével.

Nem akarom védeni a telefon tolvajt, de simán tehet duplán feljelentést és perelhet, mert az engedélye nélkül készítettek róla videó felvételt és az engedélye nélkül készítet videó felvételt az ő engedélye és tudta nélkül tették ki fakebokra.

Bárki tehet feljelentést és perelhet, akiről akár csak egy olyan közös képet, amin ő is szerepel, az ő engedélye és tudta nélkül tesznek ki fakebokra (vagy akárhova). Sőt, akiknek nincs fakebokja még inkább tehetnek feljelentést és perelhetnek ilyen esetben. Az más kérdés törvényes úton nem fogja tudni leszedetni a képet a fakebok szemétségei miatt.

 

http://www.blikk.hu/erotika/fontosabb-a-facebook-mint-a-szex-2118003?system=cachefrissit

Milyen nő az akinek fontosabb a kislánypornós, szex, pedofil, pornóoldal fakebok, killerbook, mint a barátja? Az ilyennel szóba állni se szabad. Sajnos sok ilyen van, sok párkapcsolatot és barátságot gyilkol meg a fakebok nagyon rövid idő alatt. Nálam nem ok nélkül kizáró ok egy párkapcsolatra, de már barátságra is a fakebok. Sajnos egy olyan nőt se ismerek, akinek van fakebokja és őszinte, hűséges, erkölcsös tudna lenni és ne vágott volna át. Vagy nem akkor támadott volna a legjobban hátba mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.

A blikk arról is írhatna mennyi normális nőből csinált erkölcstelen, hazug, önző, sarki cédát a fakebok. Még hány családot, párkapcsolatot, barátságot, gyermekkori barátságot fog tönkretenni a fakebok? Még hány, egyszerű, normális, erkölcsös életű nőből fog, a fakebok erkölcstelen, magamutogató, sarki cédát csinálni?

 

Az ilyet több dologgal is ki lehet védeni:

Router tűzfala, abba facebook.com, connect.facebook.net letiltása, routert jól levédeni erős jelszóval.

Ha ez nem válik be és máshol fakebokozik (nem a barátjával foglakkozik), akkor töröltetni kell vele az accountot. Ha ez se válik be, mert nem törli, akkor döntés elé kell állítani, hogy mi a fontosabb neki. Ha a fakebokot választja, mehet a fenébe és legyen boldog vele és a sok ottani hazudós álbarátjával.

A legjobb olyan barátnőt választani, akinek nincs fakebokja már erkölcsből se, vagy ha a kapcsolat legelején sikerül töröltetni vele és a routeres dolog. Jó messzire elkerülni, akinek van. Ezzel rengeteg hazugságtól, csalódástól és méregtől védjük ki magunkat.

 

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/facebookon-bukott-le-bence-gyilkos-neveloanyja-2118379

A fakebok, killerbook már megint segített egy ártatlan gyerek megölésébe. Ott csalták el. Már hetente többször hallunk arról, hogy a fakebokon vagy annak segítségével megöltek valakit.

Az mért nem tűnik fel most se senkinek egy 11 évesnek nem is lehet fakebokja, mert 13 év a korhatár? Eleve fake volt ő is a fakebokon fake dátummal. Ha odafigyeltek volna rá és nem engedik (hazugsággal) regisztráljon a fakebokra, amire még nem volt jogosult 11 évesen, talán még most is élne szegény kisfiú. Még egy 14-16 évesnek sincs keresnivalója a kislánypornós, pedofil pornós fakebokon.

Én most már tényleg elítélem azokat akik még ezek után is képesek a fakebokot, killerbookot azt a tömeggyilkos, kislánypornós, pedofil szex oldalt használni. 100%-ba igazat adok azoknak, akik mondják minden fakebokos gondolkozzon el mit használ, saját magukat minősítik vele nem kicsit, nagyon.

 

Még hány ember, fiatalkorú, gyermek halálát fogja okozni, hány ember, gyermek és családja életét fogja tönkretenni a szennybook?

http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/10/16/amanda_todd_a_szennybook_ujabb_aldozata

 

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szulinapot-tartott-szetvertek-a-hazat-2124931

Ennyit rólatok IQ és agy nélküli huligán fakebokosokról. Nagyon ügyesek voltatok hogy állat módjára romboltatok büszkék lehettek magatokra. Tetszikezzétek is ezért egymást a kislánypornós fos fakebokon másra úgy se vagytok agyilag alkalmasak. Akinek van fakebokja az magát minősíti le vele erre az alacsony szintre, mert ott 99% ilyen divatból ilyen elmebetegnek kell lenned. Épp eszű normális ember ezért kerüli jó messzire a fakebokot, mert csak ilyen degenerált retardáltaknak van és nem akarja leminősíteni magát az ő szintjükre. A kárt foskerbergékkel kéne megfizettetni mert ők engedik ilyen huligánokkal legyen tele az oldal, de egy fakebokos nagyon is megérdemli hogy így járjon vagy rosszabbúl. Az a nap mikor megszüntetik vagy szépen tönkreteszik a fakebokot piros betűs ünnep lesz nálam.

 

antifakebok

  1. február 20. szerda at 15:43

http://alfoldkozepe.hu/webkamera/

Miért nem láthatja a webkamera képét az, akinek nincs a kislánypornós, pedofil szexoldal, embereket eladó, amanda toddot is megölő fakebokja (facebook)? Nálam és ismerősöknél 100% le van tiltva az egész fakebok hülyeség hogy még véletlen se tudjon semmilyen vírust, kémprogramot küldeni a gépünkre vagy bármilyen adatot megszerezni rólunk kémkedni utánunk. A kamera képe nem látszik (feketeség van) és az oldal is alig (vagy nem) tölt be mert az fbcdn.net-et keresi fél napig. Jó tudni a webkamera a fakebok szerverein keresztül üzemel így azok után is kémkedhet akinek még nete sincs. Mért kötelező a fakebok az oldalatokhoz és mért kell hozzá fbcdn.net-es fakebok szerver? Az Index tv-nél is szemétségnek tartom a fakebokos internet címen mást sose látok kiírva. Akinek nincs fakebokja az már meg se nézheti neten az Index tv-t és kevesebb annál akinek van? Azt is szemétségnek tartom az oldalon csak fakebokos megosztás van pl iwiw-es nincs. Akinek nincs az már nektek annyira senki nem is oszthatja meg az oldalt? Remélem lesz változás fog jönni azoknak is a webkamera képe akinek nincs fakebokja és 100% le is van tiltva nála az egész, mert ha nem ha kell én az egyenlő bánásmód egyesületekhez fordulok. Az amit csináltok szemét diszkriminálás, megkülönböztetés velem és azokkal az ismerősökkel szembe akiknek nincs fakebokja és a többi fakebokra nem regisztrálttal is.
Itt a kép semmit se lehet látni a webkamerából:
http://kepfeltoltes.hu/130220/Diszkrimin_ci___fakebok__facebook__n_lk_l_nem_l_tht__a_Mez_t_ri_webkamera_www.kepfeltoltes.hu_.png
Miért csináljátok ti is ezt?
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/08/12/eroteljes_diszkriminacio_a_szennybookra_nem_regisztralt_felhasznalokkal_szemben

 

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/facebookon-csabitotta-el-gyilkosa-a-tinilanyt-2184241

A kislánypornós fakebok egy újabb fiatalkorú gyermeket segített a halálba közvetve. (de ezt legalább lehozta a sajtó nm úgy mint a többi ilyet) Emberek gondolkozzatok már el milyen veszélyessé vált az a mocsok és mennyi ilyen elmebeteg bűnöző van fent ott!!! MÉG HÁNY GYEREK ÉLETÉT KELL KÖZVETVE, KÖZVETLENÜL KIOLTANIA A FAKEBOKNAK HOGY VALAMIT TEGYENEK AZ ELLEN A MOCSOK ELLEN? Fogalma sincs a szülőknek milyen szellemi, fejlődési, erkölcsi, értékrendi rombolásnak, +18-as szexuális pornós tartalomnak és veszélynek teszik ki a gyerekét ha a fakebok elé ülteti vagy csak simán engedni neki. De arról se 13 év alattiak nem jogosultak az oldal használatára. Ennek ellenére tele van 13 alattiakkal, (fake profilokkal) amiket az adminoknak szépen ki kéne szórni, de hát a pénz mindennél fontosabb így maradnak. Nem is lehet fogalmuk mert a hivatalos média csak (pozitív színben) reklámozni tudja a fakebokot, azt hogy milyen veszélynek teszi ki a gyerekét ott már szépen a szőnyeg alá seprik. A lány is hibás ebben mert egy idegennel találkozott és valószín kirívó tükör pucsítós szex jellegű képei is voltak fent, ami egy ilyen retaldált embernél bőven elég elboruljon az agya. De szülei is hibásak, ha nem engedik neki a fakebokot és odafigyelnek rá ma is élhetne épen és egészségesen. A cikk pedig bizonyíték rá: a fakebok=közveszélyes, gyilkos bűnözők, pedofilok oldala és ilyen retardáltakkal van tele az az oldal. Remélem a szülők is okulnak ebből és eltiltják a gyerekeiket a fakeboktól, amit én eleve nem is engednék meg de a 18 év alatti regisztrálást sem. A fakebokot úgy ahogy van be kéne tiltani, mert ott tényleg mindenki azt csinál amit akar. Az ottani felhasználási feltételeket nem tartatják be a felhasználókkal és mivel külföldi tulajdonú nem nagyon lehet semmit se tenni visszaélés esetén se. Csak egy példa: a szlovákok magyarellenes, gyűlöletkeltő oldala évek óta nincs törölve fakebokról a feljelentések ellenére se. Pedig a gyűlöletkeltést tiltja a szabályzata. Nem rég volt a tényekbe: egy nő megosztott egy 8 éves kislányról készült meztelen képet, "hogy hé emberek ennek nem kéne itt lenni csináljatok valamit". Erre mi történt ő járkálhat tárgyalásokra tiltott tartalom megosztásáért, mert kicsit tenni akart az ellen a kislánypornós mocsok ellen ami ott van. Persze a kép eredeti feltöltőjét nem büntették meg még csak figyelmeztetést se kapott, de aki tenni akart a tiltott tartalom ellen az meg lett büntetve. Ennyit a fakebokról nem tehet róla a kislánypornó megy ott. Abból él meg jó hogy nem tesz ellene és bünteti azt aki kicsit is tenne ellene.

 

  dzsordzsbush 

2013-04-13 15:03:25 #2

Oszinte reszvetem a kislany csaladjanak! Egyet azert ne feledjetek el. A vilag minden pontjan szinte minden percben tortenik ilyen es ennel sokkal undoritobb buncselekmenyek.Sajnos a moder informacio teszi lehetove,hogy sok bunteny meg tudjon tortenni.Az emberiseg innen egy teljesen uj eletformat fog felvenni.Valaki irta,hogy a gyermeke a facebook-on tartja a social kapcsolatait. Pontosan ez az egyik olyan dolog,ami teljesen kioli majd az emberek termeszetes uton valo erintkezeseit. Gondolom ugy 2050-60-ra mar a sex is elvezheto less computer-en keresztul kulonbozo agyi stimulalo szerekkel.Csodalatos jovo ele nez az emberiseg!!!!....)))

 

Szia!
Nincs fakebokom! Jó lenne,ha nem zaklatnátok vele már ti is! Nagyon unom már, hogy mindenütt(tv, rádió, újság, net, média minden része) erőszakosan zaklatnak azzal a szemét, kislánypornós, szr külföldi, pedofil, adatlopós oldallal. Elhiheted, hogy már mennyire elegem van belőle és unom, nem kicsit, nagyon. Én is linkelek valamit, hogy mit reklámozol, és hogy diszkrimináltok már ti is, mert nekem nincs. Ezt is be kell másolni.
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/08/12/eroteljes_diszkriminacio_a_szennybookra_nem_regisztralt_felhasznalokkal_szemben
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/05/30/a_szennybook_egy_12_eves_kislany_es_csaladja_eletet_is_tonkretette
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/02/16/a_szennybookot_hackerek_keszitik

http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/07/21/torolted_magad_a_szennybookr ol_dehogy
Ezért nincs és soha nem lesz fakebokom (facebok) mert az engem is minősítene. Igazat adok azoknak akik mondják a fakebokosok gondolkozzanak el hogy mit használnak egy kislánypornós szenny oldalt mert őket minősíti.
Csak tapsikolni tudok örömömbe nekem nincs fakebokom. Nekem nem kell azon izgulnom mikor törnek fel élnek vissza a nevemmel zaklatnak kislányokat a nevembe másolnak le poénból mert most ez a divatos fakebokon. Azon se kell izgulnom mikor él vissza a fakebok az adataimmal vagy épp melyik levelezésembe turkál pofátlanul. Ilyenkor jót röhögök a fakebokmádókon mert fel se tudják fogni mit használnak hogy visszaélnek az adataikkal turkálnak a levelezésükbe.
Rólam semmit nem tárol a fakebok visszavonhatatlanul és örökre mert nincs mit tárolnia. Kémkedni nem tud utánam mert le van tiltva az egész fakebok szrság úgy ahogy írva van, így a sütiét se tudja rátenni a gépre. Tehát bekaphatja a kislánypornós oldalt tudatosan működtető és az abból élő bűnöző milliárdos pedóbácsi foskerberg, mert semmit nem tud rólam megszerezni. Mindenki tudja a meztelen kislánypornóképekből meg pornóképekből él meg a fakebok milliárdokat jönnek be ebből.

iWiW-et mért nem írod ki, ott tetszikezzem az oldalt? Persze, akinek nincs fakebok, az már a ti szemetekbe is egy senki, nem létezik. Ha most töröltök, mert nincs fakebokom és szívből utálom, akkor az egyenlő bánásmódért egyesületeknek írni fogok ez ügyben. Leveledet pedig zaklatásnak veszem, mert zaklatsz a fakebokkal.

> Szia!
>
> Szeretek moziba járni, mint mindenki, szeretek olvasni, mint sokan mások. :)
> Nyomj egy LIKE-ot a Facebook oldalunkra is! Én fogom szerkeszteni.
> Sajnos be kell másolni a linket :D Legközelebb ügyesebben küldöm! :)
> https://www.facebook.com/pages/httponlyyouhu/173719669333
>
>
> Köszi
> Zsani

 

http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/05/30/a_szennybook_egy_12_eves_kislany_es_csaladja_eletet_is_tonkretette
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/
Szegény kislány hogy lehet ennyire szemét aljas rohadék mocskos a sok pedofil elmebeteg milliárdos fosbok csináló bűnöző köztük a főbűnöző és milliárdos mark foskerberg hogy még a kislány családja életét is tönkretette. Nem volt elég amit a foson megtehettek vele mert a pénzbuzi foscsináló pedofil bűnözők leszrják kit hogy bántanak a kislánypornós fosbokon ami minden csak nem közösségi oldal akkor még a családot is szét kellett verni mert megvédték a kislányukat?
http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/02/16/a_szennybookot_hackerek_keszitik

A bejegyzés trackback címe:

https://hozzaszolasok-a-szennybookhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr3112409325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása