Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Hozzászólások az erkölcstelen szennybookhoz

Hozzászólások szennybookhoz II

2017. április 08. - FGYSZ

1 éve

Altair25

sziliv43

Egyetértek veled.Jól összeszedted az érveket.Csak annyit fűznék hozzá,hogy nemrég még a kézfejbe beinjekciózható azonosító és nyomkövetőcsipről lehetett sokat hallani és olvasni,de amiket arról írtak meg mondtak az a facebookban látszik beteljesülni.Bár lehet,hogy az lesz a következő stádium,ki tudja...

 

1 éve

Altair25

Hát itt tartunk!Zuckerberg "Bábeltornyot" épít az interneten és megállíthatatlan.Elég rossz világ van így is és csak tovább romlik.

 

2 éve

sziliv43

"A Facebook megkerülhetetlen tényező lett, egyre nehezebb, és egyre inkább értelmetlen is kihagyni az online életünkből."

Aha ezek szerint hamarosan akinek nincs nem köttethet netet, nem reggelhet e-mailt se, nem torrentezhet, nem nézhet videókat, nem hallgathat zenét, 0%-ba használhatja a netet kapcsolattartásra, informálódásra, tanulásra, nem vehet kenyeret a közértbe, nem tanulhat az iskolába mert se a házi se a tételek nem jutnak el hozzá? Aki nem online életet él, nem függ zombiként azon a szutykon az nem is lesz ember, nem is fog létezni? Aki kihagyja az életéből annak van igazi élete, az rengeteg bosszúságot, visszaélést, képlopást, szarságot, idiótát, függőséget és agyilag elbutulást, droidosodást, ál barátot hagy ki.

 

molnarantal

Érdekes de nekem nincs szükségem se pofakönyvre se twitterre se google+-ra. Egyik se arról szól mint az iWiW szólt, a kulturált kapcsolattartásról, régi már elfelejtett ismerősök megtalálásáról, mértékletes használatról.

waldo

Nekem sincs pofakönyvem és nem is lesz soha. Főleg úgy tele vele a net hogy visszaélnek, eladják az adatokat, sőt újraközlik, szemétül bánnak a felhasználókkal, stb, pláne nem fizetnék rajta keresztül ilyen feltételek mellett. Videó erről: https://www.youtube.com/watch?v=7Etq08ZTdRw&feature=youtu.be&t=19m22s

 

Elég megnézni azt is hány 13 alatti már 9-11 éves is van korát hamisan megadva bereggelve arra a szutyokra szexuális jellegű képekkel a pedók nagy örömére. Mennyi a fake profil és mennyire nem tartatják be a felhasználási feltételeket az userekkel. Megsúgom az ismerősök képeit mutogatós megerősítéssel, hogy te vagy a fiók igazi tulajdonosa a printelős, próbálkozós módszerrel és kis kitartással igen is be lehet jutni bárki fiókjába. Simán beenged ha az e-mail mezőbe nem az e-mail címed vagy tel számod írod hanem a pofakönyves felhasználóneved (amit itt találsz facebook.com/username) és úgy jelentkezel be a jelszavadat a jelszó mezőbe írva. Ez csak azért jó mert jól megkönnyíti annak a dolgát aki feltörne vagy csak így éri el letiltson a pofakönyv (mert akkor is letilt ha valaki sokszor próbál rossz jelszóval belépni). És ilyen súlyos biztonsági hibák mellett akarják még jobban ráerőszakolni erre a mocsokra az embereket, egybe integrálni vele még a banki tranzakciókat is? Így a hackereknek már vírusokat se kell gyártani mert mindenhez elég lesz megszerezni egyetlen facebook fiókot, még a számla lehúzáshoz is. Gratulálok Cukorhegynek és a társainak ezt így ilyen módon akarják ráerőszakolni az emberekre. Informálódásként pár cikk:

http://szivatos.blog.hu/2010/08/30/igy_szivat_a_facebook

http://itcafe.hu/tema/re_a_facebook_nem_mond_le_a_telefonszamok_kiadasa/hsz_1-50.html

Ez ezentúl még inkább éreztetve lesz velem is? http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/08/12/eroteljes_diszkriminacio_a_szennybookra_nem_regisztralt_felhasznalokkal_szemben

http://halal-a-szennybookra.blog.hu/2012/05/30/a_szennybook_egy_12_eves_kislany_es_csaladja_eletet_is_tonkretette

http://pcworld.hu/kozosseg/trojait-terjeszt-a-facebook-messenger.html

http://kepfeltoltes.hu/150324/31346435_www.kepfeltoltes.hu_.png

 

2 éve

sziliv43

Pár megjegyzés arról mért nem nevezhető közösségi oldalnak ez a szutyok (bocs ha kicsit hosszúra sikeredett):

  1. még tárgyat se adhatsz az üzenetednek
  2. nincs címzettek lista amiből kiválasztanád akiknek pl ünnepekkor szép idézeteket küldhetnél, írhatod be egyesével ami sok ismerősnél minden csak nem komfortos pláne 2015-be a modern, fejlett civilizációba és itt jön a 3. érv
  3. ha egyszerre vagy egymás után kb 20 ismerősnek írsz üzenetet máris letilt pofátlanul spammernek nézve
  4. a fentiek miatt teljesen alkalmatlan arra az üzenetküldőnek csúfolt valami benne életbevágó dolgot közölj vagy ünnepekkor idézetekkel lepd meg a barátaid (ne gyere azzal az ilyet üzenőfalra kell kitenni, mert ott 10 perc után megtalálhatatlan a sok baromság miatt meg amiatt 5 percenként kiteszik azt is ki mikor milyet a wc-n)
  5. az ismerős kereső a 0-val egyenlő, nincs se város se kor, nem szerinti szűkítési lehetőség
  6. a saját ismerőseidet se tudod kor, nem, város szerint rendezni vagy keresni köztük, sőt még abc sorba se képes belistázni őket, hanem mindig másként össze-vissza ömlesztve
  7. nincs magyar support, ha komolyabb gondod van és nem vagy perfekt angolos megvagy lőve (még ha az vagy is tesznek az userekre)
  8. e-mail ismerete nélkül is könnyen feltörhető, ideiglenesen ignorálhatóak a fiókok
  9. névnapokat hírből se ismeri (de a nemi beállítottságodat bezzeg beállíthatod (ez megmaradt abból az időből eredetileg szex társkereső volt egyetemistáknak))
  10. nincsenek rendes adatlapok csak valami átláthatatlan idővonal/hírfolyam szerű valami
  11. még azt se látod mikor ki regisztrált nem hogy mikor lépett be utoljára
  12. több a fake user mint a valós, szexuális tartalom kiskorúakról is, tele az oldal magamutogató kis..... undorító az egész oldal
  13. a böngészőbe elérhető chatje még a skyp-nál is milliószor használhatatlanabb és idegesítőbb valami
  14. ha 7-10 illető jelenti a fiókod 100% valamilyen tiltást/törlést kapsz a semmiért
  15. gyönyörű vírusokat lehet összeszedni még elővigyázatosan is
  16. kismillió értelmetlen, idegesítő, agysorvasztó dolog, funkció
  17. függővé tette az embereket, már képtelenek normálisan élőbe kommunikálni, 5 percre se képesek letenni, olyanok mint a zombik, droidok nem enyhén
  18. másokat büntetlenül halálba gyalázhatnak, zaklathatnak rajta
  19. sütikkel lekövet és kémkedik utánad (jobb esetbe)
  20. emberszámba se veszik ha valaki nincs fent és elég erősen diszkriminálják

 

2 éve

molnarantal

Köpködhet mindenki a net re,google ra,zuckeberg re,facebook ra,twitter re meg a HÁLÓ ra!Senki ne feledje,hogy kinek van kire szüksége!A mérleg arra dől,hogy nekünk rájuk!Pont!

 

2 éve

csott.70

A személyes adatokat senkinek ne adja ki semijen kormánynak se csak az esetbe ha az a terrorizmussal kapcsolatos.

 

2 éve

kovienna

lsd. ezt a cikket is:

"Ha félti az adatait, törölje Facebook-profilját"

 

"Ha érdekesnek találja a cikket, ossza meg ismerőseivel: "

 

2 éve

kovienna

massextinction

Magyarul 5,8 milliárd ember nincs a Facebookon-

ez az igazi hír...

 

- meg sajnos az is igaz, hogy ca. 2 milliárd ember éhezik a földön

 

2 éve

kovienna

Ennek a "m.jom" Zuckerbergnek csak "online-élete" lehet ... addig, amíg a "tagok" ki nem lépnek ebböl a semmitmondó ún. "közösségi" oldalról. De már világszerte annyi "m.jom" van benne, hogy sok.

 

Waldo

Gratulálok és tarsd magad hozzá: "Nekem nincs sem Facebook oldalam, sem twitterem és nem is lesz."

 

Ezzel én is így vagyok ... többé nem! Kipróbáltam, de nem tartok semmit erröl és pár éve ki is léptem belöle. De a jobb alsó sarkon mindig van egy nemnormális megjegyzés itt is: "Ha érdekelnek találtad a cikket, ossza meg ismeröseivel: "f" -:)

 

Régen a tegnapi újságcikkeket fizikailag a papírkosárba dob(hat)tam, ma a linkeket "törlöm" ... mégis marad "nyoma", mint pl. ez a megjegyzés is.

 

De nem csak az ún. promiknak, de még a miniszterelnököknek is saját profiljuk van ... ez utóbbiak valószínüleg az adópolgárok által fizetett összegekért alkalmaznak "IT-szakit". Felháborító!

 

2 éve

mityu

Milyen jó lenne, ha a ClipDis fejlesztői meghalnának, mondjuk öngyilkosok lennének.

 

2 éve

Occaecat

Ez a cikk úgy kezdődik, úgy folytatódik, és úgy fejeződik be, mint az Index tegnapi cikke:

 

http://index.hu/tech/2015/03/26/a_facebook_bejelentette_az_igenyet_az_egesz_internetre/

 

Pl.: "A Facebook megkerülhetetlen tényező lett, egyre nehezebb, és egyre inkább értelmetlen is kihagyni az online életünkből."

2 éve

waldo

A Facebook és a hozzá hasonló primitivségek, mint a Google tették tönkre az Internetet, de teljesen.

Pár éve, ha az ember tényleges információt keresett azt megtalálhatta eléggé könnyen. Ma az első 30 oldal, ami feljön egy keresésen, annak 90 %-a teljesen értéktelen szemét, leginkább döglött link, ahol valamit el akarnak Neked adni (annak alapján, ahogy a Google Téged "profiliroz").

Nekem nincs sem Facebook oldalam, sem twitterem és nem is lesz.

Amiért imádkozom, hogy jöjjön ki egy "prémium Internet" ahol fizetni kellene, de cserébe nagy adatátviteli sebességet és TELJESEN kereskedelem-mentes hozzáfárást kapnék.

A Facebook, a Google és az egyéb szemét meg mehet a fenébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://hozzaszolasok-a-szennybookhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr9312409315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása